• imc - productive testing

  • imc - productive testing

    imc - productive testing

Cégünk profilja

imc - productive testing

A tesztek és mérések produktivitására összpontosítva, az imc Meßsysteme GmbH olyan eszközöket gyárt, amelyek lehetővé teszik a mérnökök számára az adatgyűjtő rendszerek és teszt stratégiák hatékony alkalmazását, olyan módon, hogy megfelelhessenek a jelenlegi és a jövőbeli kutatás és fejlesztési kihívásoknak.

A fizikai tesz- és mérés integrált megközelítésére specializálódva, az imc megoldások megfelelnek a komplex mechanikai és elektromechanikai rendszerek vegyes jel vizsgálatainak. Ezekben a helyzetekben, a tesztmérnökök rugalmasságot és mérhető jellemzőket várnak el, különösen, amikor egy vállalat felismeri, hogy a tesztelés produktivitása elsősorban a tesztelési erőforrások hatékony felhasználásáról szól.

A mobil és jármű tesztektől az önálló terepibusz datok rögzítéséig; kisebb moduláris komponens tesztpadoktól a testreszabott kulcsrakész automatizált rendszerekig, az imc megoldások és szolgáltatások az ügyfelek teszteléssel és méréssel kapcsolatos kihívásainak kívánnak megfelelni. Az imc integrált mérőkártyái és valós idejű hardver családja a szoftveres kiértékeléssel és teszt menedzsment termékekkel kombinálva, magába foglalja a mérés és szabályzás munkafolyamat valamennyi aspektusát, a jelkondicionálástól a jelentésgenerálásig.

Az ügyfeleink újításai által ösztönözve 25 éve végzünk hardver- és szoftverfejlesztéseket; az imc adaptív termékfejlesztési megközelítése különböző iparágakban tevékenykedő ügyfeleink iránymutatásainak köszönhető, beleértve a szárazföldi szállítás területét, például gépjárművek, tehergépkocsik, és vonatok; a légi közlekedést, az energiatermelő iparágakat és építőmérnöki tudományt.

Amikor az ügyfeleink újításainak támogatására kerül sor, elkötelezetten igyekszünk megtalálni számukra az optimális mérési megoldásokat. Ezért is alkalmazunk közel 200 munkavállalót Berlinben és Friedrichsdorfban és körülbelül 25 partnerrel rendelkezünk világszerte.

integrated test and measurement

imc - Facts

  • Founded in 1988
  • Owner-managed company
  • Head office and production in Berlin, Germany and subsidiaries in Benelux, China, France, Hungary and USA 
  • Approximately 250 employees
  • Over 100 patents Top