Járműipari alkalmazások

Rendezés

Szűrők

For the launch of their new high-performance SportContact6 tires, Continental chose to do track testing at the renowned Bilster Berg track in Germany. With its difference in track heights and multiple fast stretches, the Bilster Berg is an ideal location to test the SportContact6. A total of 15 sports cars were outfitted with imc BUSDAQ-X data loggers in their trunks which recorded measurement data during the test and, with imc LINK data transmission software, transmitted the data during the pit stop.

Tudjon meg többet
A járművek belsejében hallható zajok egyre kevésbé a belsőégésű motortól, hanem a generátortól származnak, ezért az imc kifejlesztett egy akusztikai tesztpadot ezen alkatrészek által kibocsátott zajszennyezés vizsgálatára.

Tudjon meg többet
A zajszennyezés csökkentése érdekében végzett vizsgálatok nem merülnek ki a kipufogórendszer és a kerekek tesztelésében. MAgas fordulatszámú működésük miatt a generátorok és indítómotorok is egyre inkább fókuszba kerülnek. Nem volt kérdés, hogy a BOSCH, a világ vezető járműkomponens gyártója, minden tudását felhasználva kezeli ezt a problémát és dolgoz ki halkabb generátorokat.

Tudjon meg többet
A teljesítmény és a fogyasztás mellett a járművek zajszintje is egyre fontosabb kérdés a kutatás-fejlesztés területén. A vezetési konfortot egyre halkabb belsőégésű motorok és kifinomult elektronikai alkatrészek biztosítják.

Tudjon meg többet
Ensuring safety on bridges with imc measurement systems.

Tudjon meg többet
A “Fleets Go Green” projekt célja, hogy megvizsgálja és kiértékelje a villamos autók hétköznapi használatának hatékonyságát, tesztalanyként egy gyári flottát felhasználva. Az imc Meßsysteme GmbH is részt vesz a környezet- és természetvédelemért, valamint a nukleáris biztonságért felelős német szövetségi minisztérium (BMU) kutatási projektjében. Várhatóan a kutatás eredményei fogják képezni azon döntés alapját, hogy lecseréljék-e a hagyományos járműflottákat elektromos járműflottákra.

Tudjon meg többet
Top